Al van mijn 9 jaar wist ik dat ik heel mijn leven wou werken met kinderen en nu, 2 juni 2009, komt mijn droom echt uit. In het huis van mijn ouders is de bovenverdieping omgetoverd tot een echt kinderparadijs.

De lieve beesjes heb ik als naam gekozen omdat ik niet alleen heel veel van kindjes houd maar ook van diertjes. Zelf heb ik een hond, enkele katten, een vogel, twee ezels, geitjes, een pony, konijnen en kippen. Niet alleen thuis is het een kleine kinderboerderij maar ook aan de opvang zitten er verschillende dieren. Geen paniek voor de kindjes die bang zijn, de dieren zitten allemaal vast in een andere deel van de tuin.

Bij de lieve beesjes gaan kindjes niet alleen naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken maar ook, naargelang de leeftijd, knutselen, zingen, dansen en zoveel meer. Met de peuters doe ik al wel eens iets anders zoals wafels, cake of zandkoekjes bakken. Bakken en vooral koken doe ikzelf heel graag. Dit laatste is iets waar ik veel belang aan hecht. Gezonde voeding is heel belangrijk voor de groei van je kindje. Koken is mijn hobby en het maakt me gelukkig als kindjes met plezier gezonde voeding eten. Het middagmaal zal altijd met verse groentjes bereid worden. Als kindjes gezond en flink eten is een koekje of een snoepje nadien welverdiend.

In de opvang zal je mijn dochters Charlot (10/11/2001), Melanie (16/12/2002) en Annabel (10/11/2010) al wel eens tegenkomen. Zij vinden niets leuker dan met de kindjes spelen en hier en daar een beetje te helpen.


Lees maar snel verder,
Ann Schellens